Bibliotéka

Homonnay Ottó János:

A rideg valóság

ELŐSZÓ

„A magyar végzet abban rejlik, hogy örökké elvétjük az időmértéket. Sánta verslábként kocogunk vagy botorkálunk a történelem nyomában. Mindig abban bízunk, hogy intézkedik a Magyarok Istene, és a történelem megvár minket, pedig az megy a maga útján, és mit sem törődik az elmaradozóval. Akkor azután bűnbakot keresünk, átkozódunk meg búsulunk, mert annyi s annyi derék erény mellett valami hiányzik belőlünk: a bátorság az önismeretre.”

(Féja Géza: Visegrádi esték)       Tovább az oldalra            


Alain de Benoist: Hogyan lehetünk pogányok?


A népek mindig olyan isteneket adtak maguknak, akik megfeleltek a legbensőbb zsigeri vágyakozásaiknak. Éppen ezért ebben a könyvében a szerző az Európában „idegen természetűnek” számító zsidókeresztény egyistenhitet állítja pellengérre, amely szerinte nem is annyira az ésszel szembeni sértés, mint inkább a spiritualitás és a szakrális eltévelyedése.

Kiadta az Europa Authentica 2008-ban.

Megrendelhető és megvásárolható:
lucifer@antidogma.hu vagy az info@arpadegyhaz.hu címen

 

 

Alain de Benoist: Jézus és testvérei

 

Szabad és kijózanító gondolatokat fogalmaz meg a szerző ebben a könyvben vallásról és hitről egyaránt. Franciországban nagy társadalmi vitákat kavart Jézus és családja magánéletének kérdése, amelyeknek egyfajta lezárásaként született meg ez a könyv. A kötetben található esszék, tanulmányok előadások nonkonformista módon közelítenek az említett témához. Olvasásuk éppen ezért csak szabad szellemeknek ajánlott!

Kiadta az Europa Authentica 2005-ben.

Megrendelhető és megvásárolható:
lucifer@antidogma.hu vagy az info@arpadegyhaz.hu címen.